افتتاح مرکز خیرساز خدمات جامع سلامت و محل اسکان کادر سلامت در زرندیه

🔸 به گزارش روابط عمومی دانشکده‌ی علوم پزشکی ساوه، صبح ۲۵ بهمن ماه ۱۴۰۴، مرکز خدمات جامع سلامت خیرساز مرحوم شیخ نجم‌الدین علی مقدادی دوزج و محل اسکان کادر سلامت آن با حضور مسئولان شهرستانی افتتاح و به بهره‌برداری رسید.
🔸 این آیین با حضور دکتر حسین معصومی‌اصل (رئیس دانشکده‌ی علوم پزشکی ساوه)، دکتر مهدی احمدی (فرماندار شهرستان زرندیه)، خیر محترم (جناب آقای مرتضی مطلبی و همراه ایشان آقای بیات)، مجید نیرومد (رئیس اداره‌ی اوقاف و امور خیریه زرندیه)، حاج مرتضی صبوحی (مدیرعامل مجمع خیرین سلامت ساوه و زرندیه) و سایر مدیران و مسئولان حوزه‌ی دانشکده و شبکه بهداشت و درمان زرندیه برگزار شد.
🔸 در ابتدای مراسم، دکتر معصومی‌اصل ضمن خیرمقدم به حاضران، به تشریح روند شکل‌گیری، طراحی و اجرای این پروژه‌ی عمرانی پرداخت و بر نقش اثرگذار خیرین در توسعه‌ی زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی تأکید کرد. در ادامه، فرماندار زرندیه با اشاره به اهمیت ارتقای شاخص‌های سلامت در شهرستان از مشارکت مؤثر خیرین سلامت و حمایت‌های دانشکده قدردانی کرد.
🔸 سپس جناب آقای مطلبی، خیر پروژه، در سخنانی با بیان انگیزه‌های مشارکت در این اقدام خداپسندانه، ابراز امیدواری کرد این مرکز بتواند نقش مؤثری در بهبود دسترسی مردم منطقه به خدمات بهداشتی و درمانی ایفا کند.
🔸 گفتنی است مجموع هزینه‌ی اجرای این پروژه حدود ۳۰۰ میلیارد ریال بوده که به‌صورت مشارکتی حداکثری توسط خیر محترم و دانشکده علوم پزشکی ساوه تأمین شده است.

◽روابط عمومی مجمع خیرین سلامت ساوه◽

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *