اهدای دستگاه مانیتورینگ و ویلچر توسط خیرین به بیمارستان امام خمینی اسفراین

🔸 یک خانواده‌ی نیک‌اندیش به نیت مادر مرحومشان(مرحومه رضوان کمالی ) با اقدامی انسان‌دوستانه و اثرگذار نامش را زنده کردند. خانواده‌ی محترم مسعود حسن‌زاده خوش، یک دستگاه مانیتورینگ علائم حیاتی و تجهیزات موردنیاز را به ارزش ۱۵۰ میلیون تومان خریداری کردند تا این یادبود فراتر از یک مراسم بلکه در خدمت سلامت مردم قرار گیرد.
🔸 این کمک‌ها به نیت توسعه‌ی بخش اتاق عمل بیمارستان امام خمینی (ره) اختصاص یافته است؛ بخشی حیاتی که هر ارتقا در آن می‌تواند مستقیماً جان بیماران بیشتری را نجات دهد. انتخاب این مسیر، نشان‌دهنده نگاهی مسئولانه و آگاهانه به نیازهای واقعی حوزه‌ی درمان و پیوند دادن خاطره‌ی عزیزان از دست‌رفته با خدمت ماندگار به جامعه است.
🔸 مجمع خیرین سلامت اسفراین ضمن قدردانی صمیمانه از این اقدام ارزشمند، آن را گامی مؤثر در تقویت زیرساخت‌های درمانی شهر می‌داند و امیدوار است یاد این مادر مرحومه رضوان کمالی در مسیر نیکی و خدمت، همواره زنده بماند.
🔸 همچنین خانواده‌ی مرحوم جهانی با توجه به نیاز بیمارستان امام خمینی (ره) اسفراین تعداد ۴ عدد ویلچر به ارزش ۴۰ میلیون تومان خریداری و تحویل بیمارستان دادند تا مورد استفاده بیماران قرار گیرد.
🔸 ضمن تشکر از اقدام خداپسندانه و ارزشمند خانواده محترم جهانی، از خداوند منان برای آن مرحوم مغفرت و رحمت و برای خانواده محترمشان سلامتی و طول عمر با عزت مسئلت می نماییم.

◽روابط عمومی مجمع خیرین سلامت اسفراین◽

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *