بازدید دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور از پروژه‌های سیستان و بلوچستان و افتتاح چند پروژه

🔸 دکتر شهریاری (دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور و رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی) و جمعی از مدیران استانی و دانشگاه از پروژه‌های مهم حوزه‌ی تشخیص و درمان سرطان شامل پت‌اسکن، اسپکت‌سی‌تی، بخش ید درمانی در بیمارستان علی ابن ابی طالب(ع) زاهدان بازدید کردند.
🔸 دکتر شهریاری در جریان این سفر و در جریان بهره‌برداری از پروژه‌ی دیگری یعنی خانه‌ی بهداشت خواجه مسک در زاهدان گفت: « خوشبختانه با مشارکت خیرین سلامت، هم‌اکنون ۵۱ پروژه‌ی بهداشتی و درمانی در استان سیستان و بلوچستان در حال اجراست. با توجه به اهمیت نقش خیرین در ارتقای خدمات سلامت، تمام سعی و تلاش ما بر این است که با استفاده حداکثری از ظرفیت خیرین سلامت، توسعه‌ی زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی در مناطق مختلف کشور به‌ویژه استان‌های کمتر برخوردار شتاب بیشتری بگیرد.»
🔸 همچنین محمود طاهری (مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان سیستان وبلوچستان) در رابطه با این پروژه افزودند: «این پروژه با مشارکت خیرین نیکوکار، خانم مقدسی و آقای بدیعی اردستانی، و با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 700 میلیون تومان احداث شده است. این خانه‌ی بهداشت به متراژ 100 متر مربع ساخته شده و خدمات بهداشتی را به جمعیتی بیش از ۲ هزار نفر ارائه می‌دهد.»
🔸 پروژه‌ی دیگری که در جریان این سفر افتتاح شد، مرکز خدمات جامع سلامت روستایی نرگس سعادت کهن‌مولاداد در خاش بود که دکتر محمدحسن محمدی (رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان) در رابطه با آن گفت: «امروز شاهد بهره‌برداری از مرکزی هستیم که با مشارکت خیرین سلامت احداث شده و نقش مؤثری در ارتقای سطح خدمات سلامت به مردم این منطقه ایفا خواهد کرد. با توجه به گستردگی و چالش‌های موجود در استان سیستان و بلوچستان، حضور و همراهی خیرین سلامت نقش تعیین‌کننده‌ای در بهبود خدمت‌رسانی و توسعه‌ی عادلانه خدمات بهداشتی و درمانی دارد. بیش از ۹ هزار نفر از جمعیت روستاهای اطراف و حاشیه‌ی شهر خاش تحت پوشش این مرکز قرار می‌گیرند و این مرکز می‌تواند دسترسی مردم به خدمات اولیه‌ی سلامت، مراقبت‌های بهداشتی و پیشگیری از بیماری‌ها را به شکل قابل توجهی افزایش دهد. امیدواریم با حضور گسترده‌تر خیرین، بتوانیم از ظرفیت ارزشمند آنان در ارتقای زیرساخت‌های سلامت بهره‌مند شده و در نهایت سطح سلامت عموم مردم استان را بیش از پیش ارتقا دهیم.»


◽روابط عمومی مجمع خیرین سلامت استان سیستان و بلوچستان◽

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *