نشست مشترک مدیرعامل مجمع خیرین سلامت بوشهر و مدیرکل بیمهی سلامت
🔸 مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان با حضور در ادارهی کل بیمه سلامت، سالروز تاسیس بیمهی سلامت را به مدیرکل، معاونان، مدیران واحدهای مختلف آن ادارهی کل تبریک گفتند و با اهدای لوح تقدیر از تعامل آن ادارهی کل با مجمع خیرین سلامت قدردانی نمودند.
🔸 در این نشست که به مناسبت هفتهی بیمه سلامت برگزار گردید، فرید محبی (مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان بوشهر) با تشریح پروژههای در دست اقدام مجمع، بر اهمیت حمایت بیمهی سلامت از ساختارها و تجهیزات درمانی ایجاد شده توسط خیرین تأکید کرد.
🔸 ایشان تعامل بین مجمع خیرین سلامت و بیمهی سلامت را الگویی برای خدماتدهی سایر ادارات در حوزهی سلامت استان دانستند و خدمات بیمهی سلامت را تکمیل کنندهی فعالیتهای خیرین سلامت در رفع مشکلات حوزهی سلامت استان برشمرد.
🔸 در این نشست دکتر بارگاهی (مدیرکل بیمهی سلامت) «وفاق ملی، سلامت ایرانیان» را شعار سال ۱۴۰۴ بیمهی سلامت بیان کردند که تحقق آن به همکاری و همراهی همهی ارکان جامعه نیازمند است. ایشان روحیهی مردم داری را وجه اشتراک مجمع خیرین سلامت و بیمهی سلامت بیان کردند و گسترش ارائهی خدمات نوین بیمهای را از دستاوردهای سازمان بیمهی سلامت در چند سال اخیر برشمردند. در پایان بر تداوم تعامل بین بیمه سلامت و مجمع خیرین تاکید گردید.
◽روابط عمومی مجمع خیرین سلامت بوشهر◽


بدون دیدگاه