برگزاری دوازدهمین کارگاه آموزشی شناخت علائم سرطان و راه‌های پیشگیری بانوان در بوشهر

🔸 روز یکشنبه، مورخ ۱۴۰۴/۹/۹ شورای مشارکت‌های مردمی زنان مجمع خیرین سلامت استان بوشهر، کارگاه آموزشی شناخت علائم هشداردهنده‌ی سرطان و راه‌های پیشگیری بانوان را با حضور ۶۰ نفر از سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی برگزار نمود.
🔸این کارگاه با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و شورای مشارکت‌های مردمی زنان و جوانان مجمع خیرین سلامت و با حضور معاون سلامت اجتماعی، کارشناسان ستادی، شهرستانی اداره‌ی بهزیستی بوشهر و با مدرسی متخصص مشاوره و رژیم درمانی برگزار گردید.
‌🔸 در جریان این جلسه، بهرمندی بانوان سرپرست خانوار از پیشگیری و ابتلا به بیماری‌های زنان مانند سرطان‌ها، آگاهی زنان نسبت به بهداشت و تغذیه در حوزه‌ی اچ‌پی‌وی، ناباروری و سندرم تخمدان پلی کیستیک، پاسخ به پرسش بانوان در بهبود وضعیت جسمانی و پیشگیری از بیماری ها مورد آموزش، بحث و بررسی قرار گرفت.

◽واحد روابط عمومی و مشارکت‌های مردمی مجمع خیرین سلامت استان بوشهر◽

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *