دیدار و تجلیل مجمع خیرین سلامت استان قم از خانوادهی شهید دکتر شیروانی
🔸 اعضای هیأتمدیرهی مجمع خیرین سلامت استان قم به همراه مدیرعامل، با حضور در منزل خانوادهی شهید دکتر داوود شیروانی _پزشک متعهدی که در حملهی وحشیانهی رژیم صهیونیستی به زندان اوین به شهادت رسید_ یاد و خاطرهی این شهید والامقام را گرامی داشتند.
🔸 در این دیدار، آلاحمد (مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان قم) با اشاره به تعهد و دلسوزی شهید شیروانی گفت: «ایشان پزشکی متعهد بودند که حتی در زمانی که شیفت اصلی کاریشان نبود، مشغول به خدمت بیماران بودند و در همان شرایط به شهادت رسیدند.» مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان قم افزود: «شهید شیروانی و خانوادهی محترمشان از خیرین پیشگام عرصهی سلامت هستند و اقدامات ارزشمندی همچون مشارکت در ساخت اورژانس از یادگارهای ایشان است. بیتردید این فداکاریها و خدمات ماندگار، مایهی افتخار جامعه سلامت و الگویی روشن برای همگان خواهد بود.»
🔸 شهید شیروانی که نه نظامی بود و نه هیچگونه مسئولیت نظامی داشت، تنها به رسالت انسانی و پزشکی خود عمل میکرد؛ اما رژیم صهیونیستی که همواره مدعی است غیرنظامیان را هدف قرار نمیدهد، این بار نیز با به شهادت رساندن یک پزشک، چهره واقعی و جنایتکارانه خود را به جهانیان نشان داد.
◽روابط عمومی مجمع خیرین سلامت قم◽


بدون دیدگاه