سنندج- ایرنا- مدیرعامل مجمع خیرین سلامت کردستان با یاداوری اینکه ۶۵ طرح در ۱۰ سال گذشته در استان توسط خیرین سلامت اجرا شده است گفت: ۱۲ طرح دیگر نیز با ۲۵۰ میلیارد ریال کمک در دست ساخت است و بخشی از آن تا پایان سال به بهره برداری می رسد.
مهدی علی مسیمر روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه بضاعت مردم کردستان به دلیل محدودیت های اقتصادی، در مقایسه با دیگر نقاط کمتر است اظهار داشت: با این حال مردم استان در مقابله با کرونا خوش درخشیدند و اگر کمکهای مردمی نبود آسیبهای کرونا بیشتر می شد.
وی افزود: خیرین سلامت افزون بر ۱۹۰ میلیارد ریال به بخش های مختلف کمک کرده اند که شامل تجهیزات، اقلام بهداشتی و بستههای معیشتی است علاوه بر این، خیرین کردستانی در ساخت پروژه های بهداشتی و درمانی هم پشتیبان درمان بوده اند.
مدیرعامل مجمع خیرین سلامت کردستان گفت: در بحران کرونا خلایی برای بیماران نیازمند به دریافت خدمات مطلوب ایجاد شد و خیرین با تامین دستگاه های اکسیژن ساز توانستند به نیاز وسیع بیمارستان ها به این تجهیزات پاسخگو باشند.
مسیمر افزود: خیرین در چهار شهرستان استان، بخش های تنفسی و یا کمک تنفسی را ساخته و یا در حال ساخت دارند که این بخش در مریوان با صرف ۲۰ میلیارد ریال کمک خیرین در آستانه بهره برداری است.
وی اضافه کرد: ساختمان پایگاه فوریت های پزشکی زرینه یکی از این طرح ها است که در مدت کوتاهی از زمان عقد تفاهمنامه به مرحله بتن ریزی سقف رسیده است.
مدیرعامل مجمع خیرین سلامت کردستان گفت: با همکاری دکتر محمدصادق علیائی، یک نیکوکار حوزه سلامت، ساختمان پایگاه فوریت های پزشکی و اورژانس شهر زرینه از توابع شهرستان دیواندره در قالب تفاهمنامه مبادله شده در حال تکمیل است.
وی اضافه کرد: به دلیل نامساعد بودن شرایط آب و هوایی منطقه، عملیات ساختمانی این پایگاه تا ثبات شرایط آب و هوایی متوقف شده است.
مسیمر ادامه داد: با بهبود شرایط آب و هوایی عملیات ساختمانی پروژه آغاز خواهد شد و پیش بینی میشود ساختمان پایگاه فوریت های پزشکی زرینه دیواندره بزودی به بهره برداری برسد.
مدیرعامل مجمع خیرین سلامت کردستان تاکید کرد: محور مواصلاتی شهر زرینه در دیواندره یکی از نقاط حادثه خیز این منطقه در کردستان محسوب می شود و ایجاد پایگاه فوریت های پزشکی و اورژانس در این منطقه می تواند به کاهش تلفات ناشی از تصادفات جاده ای کمک شایانی کند.
مسیمر اظهار داشت: این مرکز در متراژ ۱۱۵ متر با همت نیکوکار حوزه سلامت، در حال تکمیل است.
استان کردستان طبق سرشماری سال ۱۳۹۵، یک میلیون و ۶۰۳ هزار نفر جمعیت دارد که در ۱۰ شهرستان، ۳۲ شهر، ۳۱ بخش، ۸۶ دهستان و یک هزار و ۶۹۷ روستا زندگی میکنند.
بدون دیدگاه