قائم‌مقام مجمع خیرین سلامت کشور گفت: بیش از ۶ هزار میلیارد تومان اعتبار توسط مجمع خیرین سلامت برای گسترش سرانه‌های درمانی کشور هزینه شده است.

به گزارش روابط عمومی مجمع خیرین سلامت کشور ، سید عباس پورهاشمی ظهر امروز در مجمع انتخاباتی مجمع خیرین سلامت قم که در سالن جلسات علوم پزشکی برگزار شد، اظهار داشت: فعالیت‌های خیرخواهانه در کشور دارای سابقه بسیار طولانی بوده و مردم ایران همواره با این ویژگی شناخته می‌شدند.

وی با اشاره به اقدامات مجمع خیرین سلامت استان قم افزود: در استان قم فعالیت خیرین سلامت بسیار چشمگیر بوده و بخش قابل‌توجهی از سرانه‌های درمانی و پزشکی استان را خیرین سلامت احداث کرده‌اند.

 

قائم‌مقام مجمع خیرین سلامت کشور اعتمادسازی را رمز موفقیت مجمع خیرین سلامت دانست و گفت: در مسئله خیرین سلامت مهم‌ترین مسئله پیش رو مسئله اعتماد عمومی است، چراکه اگر این مسئله به‌درستی در جامعه پیاده شود کمک‌های بسیار فراوانی از جانب مردم برای گسترش فضاهای درمانی اختصاص داده می‌شود.

 

پورهاشمی با تأکید بر کمبودهای درمانی و بهداشتی کشور تصریح کرد: نیاز در حوزه بهداشت و درمان فراوان بوده و دولت به‌تنهایی نمی‌تواند تمام نیازهای درمانی کشوری را حل کند، بنابراین لازم بود تا از 10 سال قبل به توصیه مقام معظم رهبری مجمع خیرین سلامت سازمان‌دهی شود.

 

وی با اشاره به برخی خدمات مجمع خیرین سلامت کشور در سال‌های گذشته ابراز کرد: در حال حاضر 270 شعبه خیرین سلامت در کشور فعال بوده و بیش از 6 هزار میلیارد تومان توسط این مجمع برای گسترش سرانه‌های درمانی در سطح کشور هزینه شده است.

 

قائم‌مقام مجمع خیرین سلامت کشور  تأکید کرد: بیش از 7 هزار خیر در حوزه سلامت در سطح کشور مشغول است، تأکید مقام معظم رهبری و دولت بر مردمی ماندن مجمع خیرین است بنابراین این مجمع باید از هرگونه شائبه دولتی بودن به دور باشد.

 

پورهاشمی بیان کرد: در حال حاضر بیش از 90 هزار خیر ثبت‌شده در کشور وجود دارد، بیش از 5 هزار واحد در سطح دانشگاه‌ها و مراکز درمانی کشور توسط خیرین سلامت بازسازی و در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار داده‌شده است.

 

وی ادامه داد: مجمع خیرین سلامت واسطه‌ای بین خیرین سلامت و دانشگاه‌های علوم پزشکی بوده و این مجمع هیچ پروژه و طرحی را که با موافقت دانشگاه نباشد را انجام نمی‌دهد، نیازسنجی احداث مراکز درمانی جدید در کشور توسط مجمع خیرین حوزه سلامت صرفاً با موافقت دانشگاه علوم پزشکی انجام می‌شود.

 

قائم‌مقام مجمع خیرین سلامت کشور با توصیه به مجامع خیرین سلامت کشور در دوری از بازی‌های سیاسی رایج در جامعه تأکید کرد: حیات مجمع خیرین سلامت در دوری از بازی‌های سیاسی و جهت‌گیری‌های سیاسی است، مجمع خیرین سلامت سازمانی مدرن و آماده فعالیت در حوزه سلامت است و این مجمع آمادگی هرگونه فعالیتی در حوزه بهداشت و درمان است.

 

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر پروژه‌های بسیاری در کشور توسط مجمع خیرین سلامت در دست احداث است و این مجمع با احصا نیازهای درمانی و بهداشتی آمادگی ورود در حوزه‌های مختلف درمانی است، اگر دولت به‌تنهایی بخواهد نیازهای درمانی کشور را تأمین کند به بیش از 50 سال زمان نیاز دارد.

 

پورهاشمی به‌روز کردن تجهیزات را نیاز اساسی قم در مسئله مراکز درمانی دانست و عنوان کرد: به‌روزرسانی تجهیزات درمانی و بهداشتی یکی از نیازهای اساسی مراکز درمانی کشور است، انتظار مجمع سلامت کشور از استان قم به دلیل ظرفیت‌های زیادی که در این استان وجود دارد بسیار بیشتر از مقدار فعلی است.

 

قائم‌مقام مجمع خیرین سلامت کشور بیان کرد: قم باید به‌عنوان الگویی در مبحث مجمع خیرین سلامت در کشور تبدیل شود، انتظار می‌رود فعالیت و عرصه‌های خدمت مجمع خیرین سلامت استان قم با انتخابات امروز چشمگیرتر از گذشته شده و آثار بابرکتی را از خود به یادگار بگذارد.

 

 

وی با اشاره به سفر اخیر به کشور آلمان عنوان کرد: در کشور آلمان هیچ بیمارستان و مرکز درمانی دولتی وجود نداشته و تمامی مراکز موجود در این کشور توسط نهادهای مردمی، مذهبی و بخش خصوصی احداث‌شده است، متأسفانه در قوانین کشور ما هیچ قانونی که مجمع خیرین سلامت را موردحمایت قرار دهد وجود ندارد، با نظارت کامل و دقیق دولت باید قوانینی در راستای حمایت از مجمع خیرین سلامت تصویب و ابلاغ شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *