رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به ظرفیت بی نظیر مجمع خیرین سلامت در کشور، نقش آن را در توسعه زیرساخت های حوزه سلامت غیرقابل انکار خواند.

 

 
به گزارش شروع آنلاین، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ دکتر ارسلان سالاری- رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، پیش از ظهر امروز در حاشیه انتخابات هیئت‌ مدیره مجمع خیرین سلامت گیلان با اشاره به اقدامات خیرین سلامت دانشگاه های علوم پزشکی کشور، اظهار داشت: برخی از مجامع خیرین سلامت در دانشگاه های علوم پزشکی کشور ازجمله مازندران، مشهد و زنجان و یا کرمانشاه توانسته‌اند با منابع جمع‌آوری‌شده خیرین، چندین بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی، تجهیزات پزشکی، دهها پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی و مراکز مطرح درمان ازجمله مرکز طبی کودکان مبتلا به سرطان در کشور را برای مردم به ارمغان بیاورند.
 
وی با اشاره به ظرفیت بی‌نظیر مجمع خیرین سلامت در جمع‌آوری منابع خیرین، افزود: پراکندگی دانشکده‌ها و ستادهای دانشگاه علوم پزشکی گیلان و لزوم تسریع در روند تکمیل سایت لاکان، یکی از عمده نیازهای دانشگاه علوم پزشکی گیلان است که مجمع خیرین می‌تواند در این تحقق این مهم، یاری رسان دانشگاه باشد.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه یک‌سوم فضای فیزیکی مراکز بهداشتی استان جهت ارائه خدمات به مردم فرسوده و مستهلک هستند، خاطرنشان کرد: قدمت بالای بیمارستان‌های استان ازجمله در شهرستان رشت، یاری خیران را در راستای توسعه و ارتقای فضای فیزیکی حوزه سلامت گیلان، می طلبد.
 
دکتر سالاری به برخی از اقدامات دانشگاه علوم پزشکی گیلان در جهت بهبود و ارتقای زیرساخت‌های بهداشت و درمان استان اشاره کرد و افزود: با پیگیری‌های انجام‌شده و حمایت سازمان‌ها ازجمله برنامه‌وبودجه، هفت‌ دستگاه CT اسکن در بیمارستان‌های استان نصب و راه‌اندازی شده و دو دستگاه دیگر نیز به زودی وارد چرخه سلامت استان خواهد شد.
 
وی با تاکید بر نیاز مبرم استان به تأمین اکسیژن مراکز بیمارستانی، یادآور شد: 17 دستگاه اکسیژن ساز بااعتباری بالغ‌بر 30 میلیارد تومان طی دو سال اخیر در بیمارستان‌های استان نصب و راه‌اندازی شده است.
 
این مقام مسوول از بهره برداری 12 دستگاه سونوگرافی و اکو سونوگرافی در گیلان خبر داد و تصریح کرد: بالغ‌ بر 850 قلم تجهیزات پزشکی به ارزش 450 میلیارد ریال در اوج بحران کرونا در سراسر گیلان توزیع شد و مورد استفاده قرار گرفت.
 
دکتر سالاری از افتتاح قریب الوقوع 32 پروژه عام‌المنفعه حوزه سلامت گیلان خبر داد و گفت: برای احداث، تجهیز و راه‌اندازی این پروژه‌ها بالغ‌بر 489 میلیارد تومان اعتبار صرف شده است که این پروژه های سلامت محور استانی، توسط مقام عالی وزارت بهداشت افتتاح و به بهره‌برداری می‌رسند.
 
وی به پروژه‌های در دست اقدام دانشگاه علوم پزشکی گیلان در آینده اشاره کرد و اظهار داشت: بیش از 20 پروژه عمرانی سلامت محور استانی برای سال 1400 در ردیف بودجه گنجانده‌شده است که طی مدت پنج سال تکمیل و به بهره‌برداری خواهند رسید.
 
دکتر سالاری بر جایگزینی بیمارستان‌های فرسوده رازی و پورسینا در پی پیگیری‌های مکرر دانشگاه، تاکید کرد و گفت: احداث بیمارستان‌های 380 تختخوابی جدید رازی- پورسینا و همچنین احداث بیمارستان 179 تختخوابی شفا در سایت لاکان از سازمان برنامه‌وبودجه دارای ردیف اعتباری هستند.
 
رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، همچنین با مروری بر برنامه‌های آتی دانشگاه علوم پزشکی در حوزه تجهیزات پزشکی، خاطر نشان کرد: خرید و راه‌اندازی 4 دستگاه MRI جهت مرکز فوق تخصصی، آموزشی پژوهشی و درمانی پورسینا-رازی-تالش و لنگرود، راه‌اندازی بخش آنژیوگرافی مرکز فوق تخصصی آموزشی پژوهشی درمانی پورسینا، خرید و راه‌اندازی یک دستگاه CT Scan جهت مرکز فوق تخصصی آموزشی پژوهشی درمانی پورسینا، خرید و راه‌اندازی یک دستگاه CT Scan جهت مراکز فوق تخصصی 17 شهریور و الزهرا، خرید و راه‌اندازی یک دستگاه CT Scan جهت مراکز فوق تخصصی شفا و دکتر حشمت و خرید و راه‌اندازی یک دستگاه CT Scan جهت بیمارستان امام حسن مجتبی فومن ازجمله برنامه‌های آینده این دانشگاه است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *