تلفن مجمع خیرین سلامت کشور

ورود ثبت نام

ورود به حساب کاربری

نام کاربری *
رمز ورود *
مرا بخاطر داشته باش

ایجاد حساب کاربری

گزینه های * دار الزامی می باشند.
نام *
نام کاربری *
رمز ورود *
تائیدیه رمز ورود *
نشانی پست الکترونیک *
تائیدیه نشانی پست الکترونیک *

پروژه های در حال انجام

 
7%
هزینه مورد نیاز Rl. 100000000
میزان پرداختی تاکنون Rl. 7000000
هزینه باقی مانده Rl. 93000000
 
0%
هزینه مورد نیاز Rl. 100000000
میزان پرداختی تاکنون Rl. 30000
هزینه باقی مانده Rl. 99970000
 
55%
هزینه مورد نیاز Rl. 100000000
میزان پرداختی تاکنون Rl. 55590000
هزینه باقی مانده Rl. 44410000
 
More Than 100 %
هزینه مورد نیاز Rl. 100000000
میزان پرداختی تاکنون Rl. 178011000
هزینه باقی مانده Goal achieved
 
0%
هزینه مورد نیاز Rl. 5000000
میزان پرداختی تاکنون Rl. 0
هزینه باقی مانده Rl. 5000000

تاریخچه

تاریخچه-ارکان و تشکیلات

 

  تاریخچه

 

 در پی دیدار رؤسای محترم کمیسیون بهداشت و درمان و امور اجتماعی مجلس شورای اسلامی و جمعی از خیرین استان فارس با رهبر معظم انقلاب اسلامی در آبان ماه سال 1385 و توصیه و تأکیدات معظم له بر واگذاری امور سلامت مردم به مردم ، و با توجه به سوابق بسیار درخشان و ارزشمند جناب آقای سیدرضا نیری در گسترش فرهنگ ایثار و خدمت رسانی به محرومین و نیازمندان طی سالیان متمادی، نامبرده طی حکم مورخه 17/5/86 جناب آقای لنکرانی وزیر محترم وقت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان مشاور وزیر بهداشت و رئیس ستاد مرکزی خیرین سلامت کشور منصوب گردیدند .

 تشکیل هیئت مؤسس و هیئت امنا ، از اقدامات بعدی است که این مهم با دعوت جمعی از خیرین مقیم استان تهران و تعامل با وزارت محترم بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی انجام شد. با مشخص شدن هیئت های مذکور ، اساسنامه مجمع خیرین سلامت کشور به عنوان یک سازمان مردم نهاد ، تنظیم و جهت اخذ مجوزهای لازم و ثبت در اداره کل ثبت شرکت ها و مؤسسات غیر تجاری به وزارت کشور ارائه گردید .

 مجمع خیرین سلامت کشور در تاریخ 19/10/1388 به عنوان یک سازمان مردم نهاد با هدف فراهم آمدن امکان شناسایی و ساماندهی خیرین فعال در امر سلامت کشور و برنامه ریزی برای بهره گیری صحیح از کمک ها و مشارکت های مردمی و هدایت این کمک ها به اولویت های ملی در حوزه سلامت، در اداره کل ثبت شرکت ها و مؤسسات غیرتجاری به ثبت رسید و فعالیت خود را رسماً آغاز نمود .

  ارکان و تشکیلات

  مجمع خیرین سلامت کشور به عنوان یک سازمان مردم نهاد می باشد و کلیه فعالیت های آن غیرسیاسی، غیرانتفاعی و غیردولتی بوده و در موضوع بهداشت و درمان با رعایت کامل قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران ، فعالیت می نماید و مطابق اساسنامه مربوطه اداره می شود.

  ستاد اصلی مجمع خیرین سلامت کشور در تهران بوده و در تمامی استان ها و تعدادی از شهرستان ها که دارای دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی می باشند ، شعبه اصلی داشته و در برخی از شهرستان های فاقد دانشگاه یا دانشکده علوم پزشکی دارای دفتر نمایندگی می باشد .

 

محدوده فعالیت مجمع خیرین در سطح ملی است و ارکان آن عبارتند از :

1- مجمع عمومی 2- هیئت مدیره 3- بازرس

 مجمع عمومی متشکل از کلیه اعضاء می باشد و عالی ترین مرجع تصمیم گیری است که به صورت عادی یا فوق العاده تشکیل می گردد .

هیئت مدیره نماینده قانونی مجمع بوده و وظایف و اختیارات آن در چارچوب اساسنامه مربوطه قرار دارد. هیئت مدیره متشکل از 7 نفر عضو اصلی و 2 نفر عضو علی البدل می باشد و برای مدت 2 سال انتخاب می شود. انتخاب مجدد اعضای این هیئت برای دوره های بعدی بلامانع است.

مجمع دارای 2 نفر بازرس اصلی و 1 نفر بازرس علی البدل می باشد که با رأی کتبی مجمع عمومی برای مدت یک سال انتخاب می گردند .

بازرس می تواند در هر موقع ، هر گونه رسیدگی و بازرسی را در مورد عملیات مجمع انجام دهد و اسناد و مدارک و اطلاعات مربوطه را مطالعه و مورد رسیدگی قرار دهد .

 اهداف و وظایف

 مجمع خیرین سلامت کشور با هدف فراهم آمدن امکان شناسایی و ساماندهی خیرین سلامت کشور و برنامه ریزی برای بهره گیری صحیح از کمک ها ، مشارکت های مردمی و هدایت کمک ها به اولویت های ملّی در حوزه سلامت تشکیل گردیده است.

اهم وظایف مجمع خیرین سلامت کشور عبارت است از :

 1- احداث، تکمیل، ترمیم و تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی کشور که مورد تأیید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می باشد .

 2- همیاری در اداره و توسعه برنامه های مراکز آموزشی، درمانی ، تحقیقاتی و پژوهشی مورد تأیید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی .

 3- تلاش در جهت ایجاد هماهنگی و وحدت رویه و حمایت معنوی و قانونی از فعالیت های مؤسسات خیریه در بخش سلامت کشور .

 4- طراحی و تدوین برنامه های کوتاه مدت ، میان مدت و بلندمدت مجمع .

 5- تلاش در جهت شناسایی نیازهای مناطق محروم کشور در زمینه نیازهای بهداشتی ، درمانی و اهتمام در جهت رفع آنها پس از تصویب مراجع ذیربط .

 6 شناسایی سازمان ها، مؤسسات، ارگان ها و هسته های علاقه مند به امور عام المنفعه به منظور ارتقاء سطح همکاری و بهره گیری از توانمندی و استعدادهای بالقوه آنان.

 7- تلاش در جهت شناسایی و برقراری ارتباط نظام مند با پزشکان نیکوکار ، مؤسسات و خیریه های بهداشتی ، درمانی و دارویی به منظور تعامل و بهره گیری از توان و ظرفیت آنها و مشارکت آنان در زمینه امور بهداشتی و درمانی در راستای تحقق اهداف مجمع .

 8- تلاش در جهت شناسایی خیرین داخل و خارج از کشور و بهره گیری از توان بالقوه آنان و تشکیل بانک اطلاعاتی خیرین .

 9- تلاش در جهت شناسایی نیازهای واحدهای درمانی و مؤسسات بهداشتی ، درمانی و دارویی و اهتمام در رفع آنها پس از تصویب مراجع ذیربط .

 10- تلاش در جهت احیاء و توسعه فرهنگ و سنت های اسلامی در زمینه وقف، حبس، وصیت ، هبه ، قرض الحسنه ، خمس ، صدقات و... و ترویج فرهنگ مشارکتهای مردمی و خیرین .

 11- ایجاد شرایط لازم جهت معرفی طرح های مختلف عام المنفعه بهداشتی و درمانی به نیکوکاران جهت تقویت و توسعه طرح های مذکور .

 12- بررسی ، تشخیص و تعیین نیازهای مجمع در جهت انجام هر چه بهتر مأموریت های محوله بر اساس ضوابط، مقررات و خط مشی های مربوطه .

 13- ارزیابی عملکرد سالیانه مجمع در سطح استان ها و شهرستان ها با هدف رفع موانع، مشکلات و ضعف ها، تقویت و کارآمدتر نمودن واحدهای مذکور ، شناسایی قابلیتها و فرصتها ، آسیب شناسی و ارائه راهکارهای مناسب .

 14- کنترل و نظارت لازم بر فعالیت ها ، طرح ها و پروژه های مرتبط با حوزه سلامت از لحاظ کیفی و کمی به منظور حسن اجرای وظایف و مأموریت های محوله .

 15- ارائه مشاوره به افراد خیّر و نیکوکار در امور بهداشتی ، درمانی و... درجهت تطبیق نیّات خیر آنان با نیازهای جامعه .


منابع مالی

منابع مالی سازمان مردم نهاد مجمع خیرین سلامت کشور به شرح زیر می باشد :

 الف) هدیه، اعانه و هبه اشخاص حقیقی و حقوقی ، اعم از داخلی و خارجی و دولتی و غیردولتی

 ب) وقف و حبس

 ج) وجوه حاصل از فعالیت های انجام شده در چارچوب موضوع فعالیت ، اهداف و اساسنامه مجمع

 د) حق عضویت اعضای مجمع خیّرین سلامت کشور

 

آخرین اخبار مجمع

حضور معاون هماهنگی امور استانهای مجمع خیرین سلامت کشور در شهرستان مراوه تپه

حضور معاون هماهنگی امور استانهای مجمع خیرین سلامت کشور در شهرستان مراوه تپه

اسماعیل غنیان معاون امور هماهنگی استانهای مجمع خیرین سلامت کشور و حاج آقای بزرگمهر مدیر عامل مجمع خیرین سلامت استان با همراهی حاج شیخ عصام الدین آخوند گوگلان خير سلامت...

رییس کمیسیون بهداشت مجلس میهمان دومین روز اجلاس روسای مراکز اورژانس کشور

رییس کمیسیون بهداشت مجلس میهمان دومین روز اجلاس روسای مراکز اورژانس کشور

دومین روز اجلاس روسای مراکز اورژانس در کشور میزبان رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس بود. به گزارش وبدا، دکتر حسینعلی شهریاری با حضور در شهر جهانی یزد، در جمع...

ضرورت شمول خدمات و هزینه‌کردهای خیرین در حوزه سلامت از معافیت مالیات بر ارزش افزوده

ضرورت شمول خدمات و هزینه‌کردهای خیرین در حوزه سلامت از معافیت مالیات بر ارزش افزوده

نشست دکتر سید محمد هادی سبحانیان، رییس سازمان امور مالیاتی کشور، با جمعی از خیرین، موسسات خیریه و تشکل‌های مردم‌نهاد با حضور مهندس رضا محمودی لموکی، مشاور وزیر بهداشت در...

نوسازی دستگاه های فرسوده دیالیز بیمارستان اهر را از طریق مجمع خیرین سلامت آذربایجان‌ شرقی

نوسازی دستگاه های فرسوده دیالیز بیمارستان اهر را از طریق مجمع خیرین سلامت آذربایجان‌ شرقی

معاون مشارکت های مردمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: دستگاه های فرسوده دیالیز بیمارستان اهر را از طریق مجمع خیرین سلامت آذربایجان‌ شرقی نوسازی می‌کنیم. به گزارش اهر خبر (اهر...

امکان پرداخت مالیات صنایع کاشان برای کمک به بیماران سرطانی

امکان پرداخت مالیات صنایع کاشان برای کمک به بیماران سرطانی

رئیس اداره سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت کاشان گفت: از طریق توافق با سازمان امور مالیاتی شهرستان، مالیات متعلق به شرکت یا حرفه خود را به‌حساب موسسه نور واریز کنند...