سومین گردهمایی «رسم مهربانی» برای کودکان بیمار در لرستان

در آیینی سرشار از مهر و امید، سومین گردهمایی سالانه «رسم مهربانی» با هدف ایجاد شادی و نشاط برای کودکان مبتلا به بیماری‌های خاص و صعب‌العلابم، روز پنجشنبه اول آبان ۱۴۰۴ در سالن سینما کیو خرم‌ اباد برگزار شد. این مراسم با همت امور مشارکت‌های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی و مجمع خیرین سلامت استان لرستان با همکاری بانک مسکن استان، فضایی متفاوت و به یادماندنی را برای این کودکان و خانواده‌هایشان رقم زد.

در این مراسم که با حضور چهره‌های ارشد استانی همراه بود، مسئولان متعددی از جمله معاون سیاسی و اجتماعی استانداری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل مجمع خیرین سلامت، رئیس بانک مسکن استان و رئیس سازمان آموزش و پرورش استان، با حضور خود پشتیبانی و همراهی خود را با کودکان و خانواده‌های آنان اعلام کردند. این حضور پررنگ، نشان از اهمیت و عزم جدی نهادهای مختلف برای حمایت از این قشر دارد.

برنامه‌های شاد و متنوع، بخش اصلی این گردهمایی بود تا کودکان بتوانند برای ساعاتی، دغدغه‌های درمان را فراموش کنند. همچنین، مسابقه نقاشی در خلال مراسم برگزار شد و در پایان، از برگزیدگان این مسابقه با اهدای جوایزی تقدیر به عمل آمد. به همه کودکان حاضر نیز پک‌های هدیه اهدا شد تا خاطره این روز ویژه در ذهن آنان ماندگار شود.

مراسم «رسم مهربانی» تنها یک جشن معمولی نیست، بلکه رویدادی نمادین برای ترویج فرهنگ مهرورزی و مشارکت‌های مردمی است. هدف اصلی از برگزاری چنین گردهمایی‌هایی، تقویت روحیه کودکان و خانواده‌های آنان و کاستن از رنج بیماری است.

این مراسم همه‌ساله با حامیان مالی مختلف برگزار می‌شود و گزارش‌ها حاکی از آن است که در آینده نیز تداوم خواهد داشت. برگزارکنندگان امیدوارند با همراهی هرچه بیشتر خیرین و نهادهای دولتی و خصوصی، بتوانند دایره این مهربانی را گسترده‌تر کرده و لبخند را بر لبان کودکان بیشتری بنشانند.

فعالیت‌های نیکوکارانه در حوزه سلامت به همت مجمع خیرین سلامت لرستان محدود به این مراسم نمی‌شود. این مجمع، به عنوان یک سازمان مردم‌نهاد، با اهدافی چون احداث و تجهیز مراکز درمانی، ساماندهی کمک‌های مردمی و هدایت آن به سمت اولویت‌های ملی سلامت فعالیت می‌کند.

امید است با تداوم چنین حرکت‌های ارزشمندی، شاهد کاهش آلام بیماران و خانواده‌های ایشان و گسترش روزافزون فرهنگ همدلی و نوعدوستی در سراسر جامعه باشیم.

روابط عمومی مجمع خیرین سلامت استان لرستان

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *