برگزاری اختتامیه‌ی جشنواره‌ی طرح پیچک با حضور مدیرعامل مجمع خیرین سلامت مازندران

🔸اختتامیه‌ی این جشنواره با حضور آقای طهماسب‌پور (مدیرعامل مجمع خیرین سلامت مازندران)، خانم دکتر حسینی (معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران)، مسئولین آموزش پرورش، مدیران گروه معاونت و کارشناسان بهبود تغذیه‌ی جامعه سطح استان، در سالن همایش معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار گردید.
🔸 در این مراسم، ابتدا خانم دکتر حسینی ضمن ابراز خرسندی از نتایج مثبت به‌دست آمده از اجرای طرح پیچک و قدردانی از کارشناسان گروه بهبود تغذیه‌ی دانشگاه، نسبت به استمرار این طرح در سال جاری و سال‌های آینده تاکید داشتند. در ادامه آقای طهماسب‌پور بیان داشتند با توجه به اینکه ریشه‌ی بسیاری از بیماری‌های غیرواگیر، ناشی از سبک زندگی و تغذیه‌ی نامناسب است، باید نگاه خیرین را بیشتر به حوزه‌ی بهداشت به‌ویژه پیشگیری و آموزش از سنین پایین معطوف کرد.
🔸 در پایان نیز از کارشناسان بهبود تغذیه با اهدای لوح سپاس و جوایز تقدیر به‌عمل آمد. همچنین مقرر شد به سه کلاس برتر در این طرح جوایز فردی و گروهی اهدا گردد. لازم به ذکر است طرح پیچک با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، مجمع خیرین سلامت و اداره‌ی آموزش و پرورش مازندران در قالب یک مسابقه‌ی گروهی بین مدارس ابتدایی استان با هدف پیشگیری و کنترل چاقی و اضافه وزن دانش آموزان و ارتقای سطح آگاهی دانش‌آموزان، والدین و مربیان مدارس در زمینه‌ی تغذیه صورت گرفت که طی آن کارشناسان بهبود تغذیه‌ی معاونت بهداشتی دانشگاه مازندران با حضور در مدارس، آموزش های لازم را به دانش آموزان می دادند.

◽روابط عمومی مجمع خیرین سلامت مازندران◽

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *