دیدار مدیرعامل مجمع خیرین سلامت لرستان با مشاور مدیرعامل بنیاد علوی برای گسترش همکاری‌های سلامت‌محور

در راستای تقویت مشارکت‌های مردمی و توسعه خدمات سلامت در استان لرستان، مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان با دکتر کالوندی، مشاور مدیرعامل بنیاد علوی، دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این نشست که عصر روز جمعه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ برگزار شد، دکتر عزت‌پور، مدیرعامل مجمع خیرین سلامت لرستان، با ارائه گزارشی از فعالیت‌ها و برنامه‌های این مجمع، بر ضرورت حضور پررنگ‌تر بنیاد علوی در حوزه سلامت استان و افزایش همکاری با دانشگاه علوم پزشکی لرستان تأکید کرد. وی خاطرنشان ساخت: «همکاری نهادهای خیریه و بنیادهای ملی مانند بنیاد علوی می‌تواند گام مؤثری در بهبود خدمات درمانی، به ویژه برای گروه‌های آسیب‌پذیر و ساکنان مناطق محروم باشد.»

از سوی دیگر، دکتر کالوندی نیز با تقدیر از اقدامات مجمع خیرین سلامت استان، راهکارها و پیشنهاداتی را برای تعامل دوسویه ارائه کرد. در گام اول وی قول مساعدت بنیاد علوی در زمینه ارائه تسهیلات به بیماران صعب‌العلاج و اعزام تیم‌های تخصصی پزشکی به مناطق محروم استان را اعلام نمود و گفت: «آماده‌ایم با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی و مجمع خیرین سلامت، برنامه‌های عملیاتی مشترک را در کوتاه‌ترین زمان ممکن اجرایی کنیم.»

این دیدار با حضور آقای شرفی‌زاد، مجری برنامه‌های بنیاد علوی در استان لرستان، همراه بود.
روابط عمومی مجمع خیرین سلامت استان لرستان
جمعه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *