افتتاح کلینیک دندانپزشکی خیرساز درمانگاه حضرت ابولفضل (ع) شهر گراش

🔸 یکشنبه ۲۱ بهمن‌ماه ۱۴۰۳، به مناسبت ایام‌الله دهه‌ی فجر، کلینیک دندانپزشکی درمانگاه ابوالفضل (ع) با حضور محمود طاهرزاده (فرماندار شهرستان گراش)، امام جمعه‌ی محترم، رئیس دانشکده‌ی علوم پزشکی گراش، محمد منفرد (مدیرعامل مجمع خیرین سلامت شهرستان گراش)، اعضای هیات‌مدیره‌ی مجمع خیرین سلامت و جمعی از مسئولین امر ساعت ۱۰:۳۰ صبح افتتاح شد. این مرکز از ۱۵ دی‌ماه خدمات‌رسانی به مردم را آغاز کرده بود و صبح امروز به صورت رسمی افتتاح شد.

🔸دکتر سعید مهروری (سرپرست معاونت بهداشت و سرپرست مرکز بهداشت شهرستان گراش) گفت: «این مرکز دارای جمعیت تحت پوشش ۸ هزار و ۴۸۸ نفر می‌باشد، که ۲ هزار و ۴۲۸ نفر آن ایرانی و ۶ هزار و ۶۰ نفر ان اتباع می‌باشد. این مرکز با حضور پزشک، دو محافظ سلامت و یک ماما کلیه‌ی خدمات بهداشتی درمانی از جمله مراقبت‌های گروه‌های سنی، واکسیناسیون و همچنین مراقبت‌های مامایی انجام می‌گیرد.»

🔸دکتر مهروری در ادامه افزود: «واحد دندانپزشکی با همت خیر محترم با اعتبار ۱ میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان راه‌اندازی شده است است، در کلینیک دندانپزشکی درمانگاه ابوالفضل (ع) کلیه خدمات جرم‌گیری، معاینه، عصب‌کشی اطفال، فلورایدتراپی انجام می‌گیرد. هدف از راه‌اندازی این مرکز دسترسی مردم به خدمات دنداپزشکی با تعرفه‌ی دولتی برای قشر آسیب‌پذیر و کم‌درآمد جامعه می‌باشد.»

🔸مرکز خدمات جامع سلامت ابوالفضل (ع) چهارمین درمانگاه شهر گراش در انتهای خیابان بسیج قرار دارد که با همت حاج عباس خوشاب و ورثه مرحوم حاج علی قربانی ۱۳ بهمن‌ماه ۱۴۰۰ افتتاح شد. این مرکز در زمینی به مساحت ۲۰۰۰ متر و زیربنای ۷۰۰ متر با هزینه حدود ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان احداث شده است.

🔸در این مراسم از خانواده‌ی خیر حاج محمدجواد خوشاب و نماینده خیر حاج خلیل غلامی، عضو مجمع خیرین سلامت شهرستان گراش تقدیر شد.

◽مجمع خیرین سلامت شهرستان گراش◽

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *