وزیر بهداشت با اشاره به کمک ۳ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی مجمع خیرین سلامت در سال گذشته به مردم، تصریح کرد: این کار خودجوش بوده است و نباید تصور کرد برای خیر بودن حتماً باید ثروتمند و متمول بود، بلکه همه کمک‌ها از ناحیه هر کس با هر میزان درآمد، نزد خداوند متعال مأجور است.
 
 

به گزارش ایکنا، مهر نوشت: بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت، ۱۶ اردیبهشت در همایش ۳+۲۰ انجمن اتیسم ایران در مرکز همایش‌های برج میلاد تهران گفت: تلاش و حمایت از افراد اتیسم در جامعه، از اقدامات با ارزش و ماندگاری به شمار می‌رود.

وزیر بهداشت ادامه داد: باید فرهنگ خیرخواهی و خیراندیشی را در جامعه قدر بدانیم و از همه مردم ایران که در کار خیر مشارکت دارند، تشکر و قدردانی کنیم.

وی  با بیان اینکه اگر کسی اقدام به کار خیر می‌کند، باید قدر او را بدانیم، ابراز کرد: چنین افرادی الگوی جامعه‌اند و در تاریخ ما کارهای خیر ریشه‌دار است.

عین‌اللهی با اشاره به کمک ۳ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی مجمع خیرین سلامت در سال گذشته به مردم، تصریح کرد: این کار خودجوش بوده است و نباید تصور کرد برای خیر بودن حتماً باید ثروتمند و متمول بود، بلکه همه کمک‌ها از ناحیه هر کس با هر میزان درآمد، نزد خداوند متعال مأجور است.

وی با بیان اینکه اولین کار خیر را در ارتباط با بیماران مبتلا به اتیسم، خانواده‌ها انجام می‌دهند و بعد از آن‌ها باید از انجمن اتیسم قدردانی کرد، تأکید کرد: وزارت، بهداشت، خدمت‌گذاری به جامعه اتیسم کشور را فراتر از یک تکلیف و وظیفه و ارزشی اعتقادی می‌داند و از هیچ تلاشی برای کمک به این امانت‌های الهی دریغ نخواهد کرد.

وزیر بهداشت در همین زمینه به اقداماتی که در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای جامعه مبتلایان به اتیسم صورت گرفته، اشاره و تصریح کرد: هزینه درمان افراد طیف اتیسم در مراکز دولتی، ۱۰۰ درصد رایگان است و اگر کوچک‌ترین کوتاهی وجود داشته باشد، از خانواده‌ها می‌خواهیم که لطفاً آن را فوراً منعکس کنند.

وی با اشاره به اختصاص کد ویژه به خانواده‌های مبتلایان به اتیسم در زمینه فوریت‌های پزشکی، بیان کرد: این خانواده‌ها می‌توانند با کد اختصاصی اورژانس تماس بگیرند تا خدمات خاص خود را با شرایط ویژه دریافت کنند.

عین‌اللهی همچنین از دو برابر شدن خدمات دندانپزشکی به جامعه مبتلایان به اتیسم خبر داد و گفت: تلاش داریم خدماتمان به جامعه مبتلایان به اتیسم را روز به روز افزایش دهیم؛ همچنین در خدمات توانبخشی هم کیفیت و حجم ارائه را ارتقا دهیم.

وی، خدمت به جامعه مبتلایان به اتیسم را افتخار خود عنوان کرد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *