مهدی علی مسیمر امروز(26 تیر) در جمع خبرنگاران، با اشاره به اهداف مجمع خیرین سلامت، اظهار کرد: توسعه و ترویج مشارکت خیرین در کمک به کاهش آلام دردمندان جامعه از طریق تأمین منابع و امکانات مورد نیاز بخش سلامت است.
وی با بیان اینکه فعالیت کسانی که تقبل وظیفه خدمت گزاری در مجمع را قبول کرده اند افتخاری بزرگ و انسان دوستانه است، افزود: تحقق این هدف والا نیازمند برخورداری از امکانات مادی علاوه بر تلاش، تفکر و پیگیری است.
مدیر عامل مجمع خیرین سلامت استان کردستان ضمن اشاره به خلاصه عملکرد مجمع خیرین سلامت استان کردستان، بیان کرد: خیرین از بدو تأسیس مجمع تاکنون قریب به 49 میلیارد تومان در اجرای برنامه ها به بخش سلامت استان کمک کرده اند.
مسیمر به معرفی مجمع خیرین سلامت و فعالیت های آن گریزی زد و گفت: این مجمع با هدف تجلی مبانی والای انسانی و با الهام از تعالیم انسان ساز دین مقدس اسلام، اصل مشارکت، مسئولیت همگانی، حرکت جامعه به سوی تعالی، کاستن از رنج و آلام محرومین و بهره گیری از توانمندی های مادی و معنوی خیرین، تشویق و ترغیب توانگران و نیک اندیشان از طریق مشارکت های مادی و همچنین نظرات مشورتی، کارشناسی خیرین جامعه و تکمیل خدمات بخش عمومی و دولتی، خیریه و جهت دادن خدمات به سمتی که نیاز فوری و ضروری مردم باشد، تشکیل شده است.
وی ذکر کرد: این مؤسسه تحت عنوان مجمع خیرین سلامت کشور با اهداف اشاره شده و در قالب سازمانی مردم نهاد، غیر انتفاعی، غیر سیاسی و عام المنفعه با تأکید بر غیر دولتی بودن در سال ۸۸ در استان کردستان تشکیل شد تا بتواند مظهری برای تجلی نیات خیرخواهانه مردمی خیرین در سطح استان باشد.
ایسنا/کردستان مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان کردستان گفت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا در استان تاکنون بالغ بر 6 میلیارد و 400 میلیون تومان از سوی خیرین سلامت به دانشگاه علوم پزشکی کردستان کمک شده است.
بدون دیدگاه