دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور ضمن اشاره به اهمیت مشارکت خیرین در بخش سلامت گفت: فرصتها و نیازهای بسیاری در بخش سلامت وجود دارد که خیرین میتوانند در این موارد همکاری کنند و در حال حاضر ۱۳۰ هزار نفر خیردر مجمع خیرین سلامت کشور فعالیت دارند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، حسینعلی شهریاری ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات معاونت بهداشتی استان سیستان و بلوچستان تشکیل شد اظهار داشت: در سال گذشته خیرین حوزه سلامت کشور حدود هزار و 100 میلیارد تومان سرمایه گذاری کرده اند.
دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور با اشاره به اینکه این سرمایه گذاری در بخشهایی شامل واگذاری زمین، تجهیزات پزشکی و درمان بوده است خاطرنشان کرد: مشارکت بانوان در مجمع خیرین سلامت در 2 سال گذشته بسیار پر رنگتر شده که میطلبد به دنبال فعال کردن جوانان نیز در این حوزه باشیم.
وی عنوان کرد: در کشورهای مختلف خیرین زیادی در حوزه سلامت مشغول به کار هستند و این امر تنها در کشور ما اتفاق نمیافتد از این رو در تلاش هستیم تا از ایرانیان مقیم خارج از کشور که ظرفیتهای مناسب برای همکاری دارند نیز استفاده کنیم.
وی تصریح کرد: درحال حاضر 56 دانشگاه و دانشکده مستقل مجمع خیرین سلامت وجود دارد همچنین در حدود 300 شهرستان شورای مشارکت خیرین سلامت دایر است که اعضا در آنها فعالیت میکنند.
به عقیده دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور سبک زندگی مردم مشکل دارد و با توجه به اینکه اکنون بیش از 50 درصد جوانان چاق هستند و برای تغذیه بیشتر رو به خوردن فست فودها میبرند باید این سبک از زندگی برای مراقبت بهتر از جان انسانها تغییر کند.
شهریاری چاقی را مادر تمام بیماریها از جمله بیماریهای سرطان، قلبی و عروقی و فشارخون دانست و گفت: استفاده از غذای ناسالم فشار خون و سکته قلبی و مغزی را در پی دارد چرا که بسیاری از مادران گرفتارند و زمان درست کردن غذای خانگی را ندارند به همین دلیل بدون در نظر گرفتن عوارض آن از فست فودها استفاده میکنند.
وی ادامه داد: برای جلوگیری از این مشکلات باید سطح سلامت جامعه و خود مراقبتی در جامعه ارتقا پیدا کند یعنی هر کس از خودش در برابر این بیماریها مراقبت کند در واقع ما در گذشته علت بسیاری از مرگ و میرها بیماریهای واگیر دار بود اما امروز متأسفانه بیماریهای غیر واگیر دا بیشترین امار را به خود اختصاص داده است.
انتهای پیام/394/ز
بدون دیدگاه